top of page
DSC_7232.jpeg

Vanuit een voorliefde voor het verhaal achter een gebouw of plek, creëert interieurontwerpster Bonnie vandaag de dag altijd met de wensen van de opdrachtgever voorop en met de ruimte zelf als leidraad. Haar uitgangspunt is om het interieur keer op keer een verlengstuk van de ruimtelijke architectuur en haar omgeving te laten zijn, waarbij ze graag gebruik maakt van vintage items in combinatie met moderne designstukken en op maat gemaakte meubels.

 

“Elk pand heeft iets te vertellen.” – Bonnie Barlag

Het ontwikkelen van een concept is bij Bonnie altijd een bewust proces. Het is een samenwerking waarbij een gedeelde visie essentieel is. ‘Wat is de geschiedenis en het verhaal van het object?’ en ‘welke elementen zijn belangrijk om te benadrukken? Zijn vragen die altijd gesteld en beantwoord worden voorafgaand aan het ontwerpproces. Eerst wordt er gekeken naar de oorspronkelijke bouwstijl en periode, en hoe hier qua ontwerp zoveel mogelijk op kan worden aangesloten. Vervolgens wordt een persoonlijk ontwerp zoveel mogelijk ingevuld met behulp van restauratie en met unieke op maat gemaakte en vintage meubels. Ook speelt Bonnie graag met contrast door gebruik te maken van moderne designstukken, maar altijd aansluitend bij het karakter van de originele architectuur.

 

Door haar brede ervaring beschikt Bonnie over een groot netwerk aan architecten, meubelmakers, stoffeerders, schilders, behangers en andere specialisten in hun vak. Hierdoor weet ze de wensen van haar opdrachtgevers moeiteloos tot leven te brengen in haar interieurontwerpen. Ze vindt het belangrijk te werken met leveranciers waar ze een nauwe band mee heeft. Zij denken mee over meubels, verlichting, textiel en andere bepalende elementen in een interieur. Door veel te werken met maatwerk zijn er weinig beperkingen voor het interieur van je dromen. Of het nu gaat om een woonkamer, of een kantoorpand, een restaurant of een heel hotel.

Want de dromen van de opdrachtgever staan voor Bonnie altijd voorop. Ze streeft er dan ook naar een persoonlijke band met elke opdrachtgever op te bouwen. Op deze manier sluiten de kleuren en materialen, meubels en (kunst)objecten die ze kiest naadloos aan bij het gevoel van de opdrachtgever en is elk ontwerp van Bonnie weer een uniek project. 

Logo bonnie_Groot_Icon_Zwart.png
bottom of page