top of page
DSC_7232.jpeg

Vanuit een voorliefde voor ambacht en unieke designs, ontwerpt interieurontwerpster

Bonnie Barlag altijd met de ruimte zelf als leidraad. Haar uitgangspunt is om het interieur keer op keer een verlengstuk van de ruimtelijke architectuur te laten zijn. Waarbij de wensen van de opdrachtgever altijd voorop worden gezet.

Door haar brede ervaring beschikt Bonnie over een groot netwerk aan architecten, meubelmakers, stoffeerders, schilders, behangers en andere specialisten in hun vak. Hierdoor weet ze de wensen van haar opdrachtgevers die in haar interieurontwerpen terugkomen, moeiteloos tot leven te brengen. Dit doet Bonnie ook door te werken met leveranciers waar ze een nauwe band mee heeft. Zij denken mee over meubels, verlichting en andere bepalende elementen in een interieur. Door veel te werken met maatwerk, zijn er weinig beperkingen voor het interieur van je dromen. Of het nu gaat om een woonkamer, of een kantoorpand, een restaurant of een heel hotel.

Want de dromen van de opdrachtgever staan voor Bonnie altijd voorop. Ze streeft er dan ook naar een persoonlijke band met elke opdrachtgever op te bouwen. Op deze manier sluiten de kleuren en materialen, meubels en (kunst)objecten die ze uitkiest naadloos aan bij het gevoel van de opdrachtgever. En is elk ontwerp van Bonnie weer een uniek project. 

bottom of page